ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Taxydromiki 3.99 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

The Food Lab

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt
Κωδικός Libristo: 03010542
ΕΕκδοτικός οίκος W. W. Norton & Company, Σεπτέμβριος 2015
A New York Times BestsellerWinner of the James Beard Award for General Cooking and the IACP Cookbook... Πλήρης περιγραφή
? points 109 b TOP TOP
43.87
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος Αποστέλλουμε σε 9-13 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Οι πελάτες αγόρασαν επίσης


TOP
The 48 Laws of Power Robert Greene / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.49
TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.85
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.85
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 30.57
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 42.03
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 79.87
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 73.74
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 34.87
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 35.38
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 13.59
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 101.46
TOP
The Wok J. Kenji López-Alt / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 43.87
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 50.11
TOP
Eleven Madison Park Daniel Humm / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 63.81
Momofuku David Chang / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 31.49

A New York Times Bestseller
Winner of the James Beard Award for General Cooking and the IACP Cookbook of the Year Award

"The one book you must have, no matter what you’re planning to cook or where your skill level falls."―New York Times Book Review

Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an interior that's perfectly medium-rare from edge to edge when you cut into it? How to make homemade mac 'n' cheese that is as satisfyingly gooey and velvety-smooth as the blue box stuff, but far tastier? How to roast a succulent, moist turkey (forget about brining!) - and use a foolproof method that works every time?

As Serious Eats's culinary nerd-in-residence, J. Kenji López-Alt has pondered all these questions and more. In The Food Lab, Kenji focuses on the science behind beloved American dishes, delving into the interactions between heat, energy, and molecules that create great food. Kenji shows that often, conventional methods don’t work that well, and home cooks can achieve far better results using new - but simple - techniques. In hundreds of easy-to-make recipes with over 1,000 full-color images, you will find out how to make foolproof Hollandaise sauce in just two minutes, how to transform one simple tomato sauce into a half dozen dishes, how to make the crispiest, creamiest potato casserole ever conceived, and much more.

Over 1000 color photographs

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα The Food Lab
Συγγραφέας J. Kenji Lopez-Alt
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2015
Αριθμός σελίδων 960
EAN 9780393081084
ISBN 9780393081084
Κωδικός Libristo 03010542
ΕΕκδοτικός οίκος W. W. Norton & Company
Βάρος 2764
Διαστάσεις 275 x 227 x 46
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
Demon Slayer Complete Box Set: Includes volumes 1-23 with premium (Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba) Koyoharu Gotouge / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 200.47
TOP
Sapiens Yuval Noah Harari / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 13.59
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 63.81
TOP
What's for Dessert Claire Saffitz / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 31.80
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 53.79
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 29.75
TOP ΠΩΛΗΣΗ
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 26.17
TOP
Modern Cottage Garden: A Fresh Approach to a Classic Style Greg Loades / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.19
TOP
Noma René Redzepi / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 53.89
TOP
Patisserie: French Pastry Master Class Philippe Urraca / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 40.70
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 17.58
Kitchen in France Mimi Thorisson / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.85
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 30.16
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 32.52
Ratio Michael Ruhlman / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 11.85
French Country Cooking Mimi Thorisson / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.85

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo